Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ροή είδήσεων
Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία
“Λιποθύμησε” από την ταραχή της η Ελένη Μενεγάκη! Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της όταν…
Σελίδα 1 από 1
“Λιποθύμησε” από την ταραχή της η Ελένη Μενεγάκη! Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της όταν…
[youtube][/youtube]
Σήμερα το πλατό της Ελένης Μενεγάκη θυμίζει κάτι από μεγάλο παζάρι με τόσα πολλά δώρα που μοιράζει η παρουσιάστρια στους τηλεθεατές της.
Την στιγμή λοιπόν που πήγε να παρουσιάσει ένα από αυτά και συγκεκριμένα το ολοκαίνουριο μοντέλο γνωστού κινητού, της γλίστρησε από το χέρι και έπεσε κάτω. Τέτοια ταραχή πήρε η παρουσιάστρια μήπως το έσπασε και αμέσως βρέθηκε και εκείνη κάτω λέγοντας «Ε, ας πέσω στο χαλί Μοιραράκη, αφήστε με, όποτε θέλετε μου λέτε. Φέρτε το πιεσόμετρο της μαμάς μου! Το έσπασα;».
Ευτυχώς το τηλέφωνο δεν έπαθε τίποτα αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσει η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε την παρουσίαση των δώρων καθήμενη στο χαλί!
Σήμερα το πλατό της Ελένης Μενεγάκη θυμίζει κάτι από μεγάλο παζάρι με τόσα πολλά δώρα που μοιράζει η παρουσιάστρια στους τηλεθεατές της.
Την στιγμή λοιπόν που πήγε να παρουσιάσει ένα από αυτά και συγκεκριμένα το ολοκαίνουριο μοντέλο γνωστού κινητού, της γλίστρησε από το χέρι και έπεσε κάτω. Τέτοια ταραχή πήρε η παρουσιάστρια μήπως το έσπασε και αμέσως βρέθηκε και εκείνη κάτω λέγοντας «Ε, ας πέσω στο χαλί Μοιραράκη, αφήστε με, όποτε θέλετε μου λέτε. Φέρτε το πιεσόμετρο της μαμάς μου! Το έσπασα;».
Ευτυχώς το τηλέφωνο δεν έπαθε τίποτα αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσει η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε την παρουσίαση των δώρων καθήμενη στο χαλί!
Παρόμοια θέματα
» Ελένη Μενεγάκη: Με φόρμες και ποδιά στον κήπο της
» Ελένη Μενεγάκη: Οι λόγοι της ευτυχίας της
» Η απίστευτη μεταμόρφωση της Καραβάτου: Έχασε κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος!
» Ελένη Μενεγάκη: Οι λόγοι της ευτυχίας της
» Η απίστευτη μεταμόρφωση της Καραβάτου: Έχασε κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
04.10.14 19:25 από Aννα
» H Αλβανία υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ - “Περισσότερες μεταρρυθμίσεις”, το μήνυμα από Βρυξέλλες
24.06.14 18:18 από Aννα
» Ανοίγουν 600 θέσεις στη ΔΕΗ – Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις
24.06.14 18:15 από Aννα
» Συναγερμός ενόψει καύσωνα - Μέτρα προφύλαξης από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας - Τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
24.06.14 18:12 από Aννα
» Κλειστό το Μετσόβιο μέχρι τη Δευτέρα, με απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων
24.06.14 18:09 από Aννα
» Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκρότηση Παλλαϊκού Μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
24.06.14 18:06 από Aννα
» Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων
24.06.14 18:03 από Aννα
» Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα της υγεία της
24.06.14 17:55 από Aννα
» HomeΕλλάδα ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Θάλαμος αερίων για άλλη μία φορά η Αττική
24.06.14 17:51 από Aννα