Tό ραντεβού στόν αέρα
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η ωρα !!

clock-desktop.com
Ελάτε να κουβεντιάσουμε

[ Copy this | Start New | Full Size ]
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ανέκδοτα
Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr
Πρόβλεψη ημέρας για διάφορες περιοχές
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Ροή είδήσεων
Αναλυτικά ζώδια
Τί παίζει τώραστήν ΤV.

Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία

Απίστευτο: Δολοφονημένος άνδρας εμφανίστηκε στην... κηδεία του!

Πήγαινε κάτω

Απίστευτο: Δολοφονημένος άνδρας εμφανίστηκε στην... κηδεία του!  Empty Απίστευτο: Δολοφονημένος άνδρας εμφανίστηκε στην... κηδεία του!

Δημοσίευση  Aννα 24.10.12 14:51

Απίστευτο: Δολοφονημένος άνδρας εμφανίστηκε στην... κηδεία του!  A6a65d2c1b8b9ed8aaf9ca15d29f9fc6_XLΈνας 41χρονος στη Βραζιλία που υποτίθεται ότι είχε πεθάνει... εμφανίστηκε μπροστά σε όλους τους συγγενείς του λέγοντάς τους «είμαι ζωντανός, τσιμπήστε με αν δεν με πιστεύετε»!

Εκείνη την ώρα πολλοί από όσους είχαν πάει να τον θρηνήσουν τρόμαξαν... Μάλιστα, κάποιοι... λιποθύμησαν όταν είδαν τον Gilberto Araujo μπροστά τους.

«Τρόμαξα, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί μου είπαν ότι ο γιος μου είναι νεκρός αλλά τελικά ήταν ένα τρομερό λάθος» δήλωσε η μητέρα του στα τοπικά μέσα.

Το μπέρδεμα έγινε όταν ζητήθηκε από την οικογένεια του Αραούζο να μεταβεί στο νεκροτομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τη σορό ενός δολοφονημένου άνδρα και αυτοί επιβεβαίωσαν, λόγω της ομοιότητας, ότι ήταν ο 41χρονος, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Independent.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ένας φίλος του Αραούζο έμαθε για το περιστατικό τον ειδοποίησε για τον... θάνατό του και μόλις αντελήφθη το μπέρδεμα που είχε προκληθεί, ο 41χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές προκειμένου να τους πει ότι είναι ζωντανός.

Όμως οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν καθώς νόμιζαν ότι τους έκανε φάρσα και έτσι πήγε ο ίδιος στους συγγενείς του να τους... καθησυχάσει!

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/246263/apisteyto-dolofonimenos-andras-emfanistike-stin-kideia-toy#ixzz2ADyHtb5X

Aννα
Aννα
Αdmin
Αdmin

Αριθμός μηνυμάτων : 4835
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2010
Τόπος : Αθήνα

https://randevou-ston-aera5.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή