Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ροή είδήσεων
Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία
Περπάτησε ξανά μετά από 20 χρόνια!
Σελίδα 1 από 1
Περπάτησε ξανά μετά από 20 χρόνια!
Ένας άντρας, από τις ΗΠΑ, που εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου είχε μείνει παράλυτος για 20 χρόνια περπάτησε ξανά χάρη στις «θαυματουργές» ιδιότητες Botox.
Ο 49-χρονος κύριος Russell McPhee, υπέστη εγκεφαλικό στην ηλικία των 26 ετών και έκτοτε δεν μπόρεσε να περπατήσει.
«Νόμιζα πως τελείωσε η ζωή μου. Έχασα την δουλειά μου, η γυναίκα μου με εγκατέλειψε και κατέληξα να έχω το απόλυτο τίποτα,» είπε ο κύριος Russell McPhee.
Ο 49-χρονος ξεκίνησε θεραπεία με ενέσεις Botox, στο St John of God Nepean Rehabilitation Hospital, και στάθηκε στα πόδια του σε διάστημα μόλις ενός μηνός.
«Η ζωή μου ξεκίνησε και πάλι. Είδα τους φίλους μου να κλαίνε όταν με είδαν να στέκομαι δίπλα στο αναπηρικό μου καρότσι,» πρόσθεσε ο κύριος Russell McPhee.
Το botulinum toxin (Botox) είναι μία αναγνωρισμένη θεραπεία για το είδος της παράλυσης που προκαλείται από εγκεφαλικά, ενώ χρησιμοποιείτο για την ίαση μυϊκών σπασμών χρόνια πριν καθιερωθεί για καλλυντική χρήση.
Ο 49-χρονος κύριος Russell McPhee, υπέστη εγκεφαλικό στην ηλικία των 26 ετών και έκτοτε δεν μπόρεσε να περπατήσει.
«Νόμιζα πως τελείωσε η ζωή μου. Έχασα την δουλειά μου, η γυναίκα μου με εγκατέλειψε και κατέληξα να έχω το απόλυτο τίποτα,» είπε ο κύριος Russell McPhee.
Ο 49-χρονος ξεκίνησε θεραπεία με ενέσεις Botox, στο St John of God Nepean Rehabilitation Hospital, και στάθηκε στα πόδια του σε διάστημα μόλις ενός μηνός.
«Η ζωή μου ξεκίνησε και πάλι. Είδα τους φίλους μου να κλαίνε όταν με είδαν να στέκομαι δίπλα στο αναπηρικό μου καρότσι,» πρόσθεσε ο κύριος Russell McPhee.
Το botulinum toxin (Botox) είναι μία αναγνωρισμένη θεραπεία για το είδος της παράλυσης που προκαλείται από εγκεφαλικά, ενώ χρησιμοποιείτο για την ίαση μυϊκών σπασμών χρόνια πριν καθιερωθεί για καλλυντική χρήση.
Παρόμοια θέματα
» Εκτέλεση μετά από 100 χρόνια
» Η καταιγίδα την έφερε στην επιφάνεια 2.000 χρόνια μετά…
» Τα τσαλιμάκια της Μενεγάκη στον Αρναούτογλου μετά από 11 χρόνια!
» Η καταιγίδα την έφερε στην επιφάνεια 2.000 χρόνια μετά…
» Τα τσαλιμάκια της Μενεγάκη στον Αρναούτογλου μετά από 11 χρόνια!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
04.10.14 19:25 από Aννα
» H Αλβανία υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ - “Περισσότερες μεταρρυθμίσεις”, το μήνυμα από Βρυξέλλες
24.06.14 18:18 από Aννα
» Ανοίγουν 600 θέσεις στη ΔΕΗ – Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις
24.06.14 18:15 από Aννα
» Συναγερμός ενόψει καύσωνα - Μέτρα προφύλαξης από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας - Τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
24.06.14 18:12 από Aννα
» Κλειστό το Μετσόβιο μέχρι τη Δευτέρα, με απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων
24.06.14 18:09 από Aννα
» Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκρότηση Παλλαϊκού Μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
24.06.14 18:06 από Aννα
» Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων
24.06.14 18:03 από Aννα
» Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα της υγεία της
24.06.14 17:55 από Aννα
» HomeΕλλάδα ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Θάλαμος αερίων για άλλη μία φορά η Αττική
24.06.14 17:51 από Aννα