Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ροή είδήσεων
Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία
ΣΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΜΟΥ.....
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΣΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΜΟΥ.....
Ειμαι ενας αγγελος που ηρθα στη γη για σενα.
Ερωτας και αγαπη για παντα...αν το νοιωσεις εισαι τυχερος.... αν το νοιωσει και αυτος που σε εκανε να νοιωσεις ετσι...πολυ τυχερος...
Σε ολη μου τη ζωη αναζητουσα εσενα....
εσενα που εισαι το αλλο μου μισο....
ζουσα για να σε συναντησω...σε αγαπουσα πριν σε συναντησω...μονο ενα πραγμα συνεβη απο τη μερα που σε γνωρισα...σε ερωτευτηκα...και μετα απο χρονια δεν ξεχωριζω ποτε ημουνα πιο ερωτευμενη μαζι σου...την πρωτη μερα που βρεθηκα στην αγκαλια σου...η την τελευταια που σε συναντησα...σε αγαπαω παντα...
ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ΖΗΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ...
Ε...Ι....Σ....Α....Ι................Μ...Ο...Ν...Α...Δ...Ι...Κ...Ο...Σ
ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Ερωτας και αγαπη για παντα...αν το νοιωσεις εισαι τυχερος.... αν το νοιωσει και αυτος που σε εκανε να νοιωσεις ετσι...πολυ τυχερος...
Σε ολη μου τη ζωη αναζητουσα εσενα....
εσενα που εισαι το αλλο μου μισο....
ζουσα για να σε συναντησω...σε αγαπουσα πριν σε συναντησω...μονο ενα πραγμα συνεβη απο τη μερα που σε γνωρισα...σε ερωτευτηκα...και μετα απο χρονια δεν ξεχωριζω ποτε ημουνα πιο ερωτευμενη μαζι σου...την πρωτη μερα που βρεθηκα στην αγκαλια σου...η την τελευταια που σε συναντησα...σε αγαπαω παντα...
ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ΖΗΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ...
Ε...Ι....Σ....Α....Ι................Μ...Ο...Ν...Α...Δ...Ι...Κ...Ο...Σ
ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
04.10.14 19:25 από Aννα
» H Αλβανία υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ - “Περισσότερες μεταρρυθμίσεις”, το μήνυμα από Βρυξέλλες
24.06.14 18:18 από Aννα
» Ανοίγουν 600 θέσεις στη ΔΕΗ – Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις
24.06.14 18:15 από Aννα
» Συναγερμός ενόψει καύσωνα - Μέτρα προφύλαξης από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας - Τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
24.06.14 18:12 από Aννα
» Κλειστό το Μετσόβιο μέχρι τη Δευτέρα, με απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων
24.06.14 18:09 από Aννα
» Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκρότηση Παλλαϊκού Μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
24.06.14 18:06 από Aννα
» Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων
24.06.14 18:03 από Aννα
» Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα της υγεία της
24.06.14 17:55 από Aννα
» HomeΕλλάδα ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Θάλαμος αερίων για άλλη μία φορά η Αττική
24.06.14 17:51 από Aννα