Tό ραντεβού στόν αέρα
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η ωρα !!

clock-desktop.com
Ελάτε να κουβεντιάσουμε

[ Copy this | Start New | Full Size ]
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ανέκδοτα
Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr
Πρόβλεψη ημέρας για διάφορες περιοχές
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Ροή είδήσεων
Αναλυτικά ζώδια
Τί παίζει τώραστήν ΤV.

Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία

ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ

Πήγαινε κάτω

ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ Empty ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ

Δημοσίευση  Aννα 15.09.10 17:48

Δέσιμο — κάρφωμα για επαναφορά

Εαν μας εγκαταλείψει ένα πρόσωπο και θέλουμε να το επαναφέρουμε πάλι κοντά μας, παίρνουμε ένα λεμόνι μικρό τελείως άγουρο, παίρνουμε και 50 καρφίτσες και μια ημέρα Δευτέρα, Πέμπτη ή Παρασκευή, σε γέμιση Σελήνης, και ώρα 2 μ.μ. ή 7 απόγευμα, καρφώνουμε τις καρφίτσες σταυρωτά, και σε κάθε καρφίτσα που βάζουμε λέμε: «Καρφώνω τη σκέψη του τάδε, το λογισμό του, την καρδιά του, και την αγάπη του τάδε, να σκέπτεται, να διαλογίζεται και να αγαπά εμένα την τάδε. Καρφώνω τα πόδια του να είναι πάντα μαζί μου ησυχία και ανάπαυση να μην έχει όταν είναι μακριά μου. Καρφώνω τα μάτια του να βλέπουν με αγάπη πάντα εμένα, καρφώνω τα χέρια του να μην μπορεί να αγκαλιάσει άλλον άνθρωπο ούτε να αγαπά εκτός από μένα την τάδε».

Αυτά λέγονται δυνατά σε κάθε καρφίτσα, κατόπι, όπως είναι το λεμόνι το τυλίγουμε σε ένα πράσινο μεταξωτό πανί και το βάζουμε πάνω στην καρδιά μας και μετά από 9 ημέρες το ράβουμε μέσα στο στρώμα μας.

Επαναφορές με κεριά

Επαναφορά (1)

Χρειαζεσαι για το Ξορκι ενα κοκκινο κερι για τον Νοτο, ενα πρασινο κερι για τον Βορρα, ενα κιτρινο κερι για την Ανατολη και ενα μπλε για την Δυση και δυο ροζ κερια. Πρεπει να τοποθετησεις τα κερια σε κυκλο στην καταλληλη θεση. Στο Στοιχειο τους. Πανω στα ροζ κερια χαραξε τα ονοματα σας. Τα πληρη ονοματα. Αν ειναι πχ Αναστασια το ονομα της δεν θα το βαλεις Σουλα. Κρατησε τα δυο ροζ κερια στα χερια σου και γυρισε προς το κοκκινο κερι στον Νοτο. Πες τα λογια οσες φορες θες μεχρι να ικανοποιηθεις.

Ομορφη Αφροδιτη

Πανισχυρη θεα του Ερωτα

Ακουσε την προσευχη μου.

Αρχοντες της Φωτιας

καψτε την επιθυμια μου 3 φορες

Αν ετσι πρεπει να γινει

Φερτε ______ πισω σε μενα

Ευλογημενο να'ναι

Οτι υπολειμματα υπαρξουν απο τα κερια που καινε θαψε τα. Απο τα δυο ροζ κερια που θα περισσεψουν υπολειμματα, βαλτα σε ενα κοκκινο πανι ή πουγκακι και βαλτο κατω απο το στρωμα σου μεχρι να γυρισει.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ (2)

Βάλτε μια βελόνα στο φυτίλι από ένα μωβ κερί το οπόιο έχετε αλείψει με μύρο. Πείτε τα ακόλουθα:

«Βελόνα στη φλόγα

Βελόνα της φωτιάς

Τρύπα τις σκέψεις του

Κάνε τον να σπαρταρά, να αγωνειά,

Μέχρι η καρδιά του να γυρίσει σε μένα»

Αφήστε το κερί να καεί και μετά θάψτε το κοντά στο σπίτι του / της.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ (3)

Πάρτε τη φωτογραφία του αγαπημένου σας βάλτε τη ανάποδα σε ένα τραπέζι και τοποθετείστε ένα κόκκινο κερί από πάνω. Κάψτε κόκκινα κεριά πάνω στη φωτογραφία για τρεις ώρες κάθε πρωι και κάθε βράδυ επί έξι ημέρες. Γυρίστε τη φωτογραφία από την κανονική πλευρά της και συνεχίστε να καίτε κεριά με τον ίδιο τρόπο επί τρεις ακόμη ημέρες .
alaxezoi.com
Aννα
Aννα
Αdmin
Αdmin

Αριθμός μηνυμάτων : 4835
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2010
Τόπος : Αθήνα

https://randevou-ston-aera5.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή