Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ροή είδήσεων
Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία
ΞΑΣΤΡΙΣΜΑ
Σελίδα 1 από 1
ΞΑΣΤΡΙΣΜΑ
Είναι η διαδικασία κατα την οποία αφήνουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε σε ένα ξόρκι, κάτω από τα άστρα και τη Σελήνη, προκειμένου να ποτιστούν από τη δύναμή τους. Όταν ξαστρίζουμε βγάζουμε τα υλικά μας σε εξωτερικό χώρο (πχ βεράντα, ταράτσα) μόλις πέσει το σκοτάδι και τα μαζεύουμε την άλλη μέρα πριν βγει ο ήλιος. Για τα ξόρκια που σκοπεύουν να μας φέρουν κάτι καλό, ξαστρίζουμε τις ημέρες που η Σελήνη γεμίζει (γέμιση). Αντίστοιχα στα ξόρκια που κάνουμε για να διώξουμε κάτι, ξαστρίζουμε οταν η Σελήνη αδειάζει (χάση). Συνήθως, το κάθε ξόρκι αναφέρει αν τα υλικά του χρειάζονται ξάστρισμα ή όχι. Επιπλέον το σύνηθες είναι να ξαστρίζουμε 3 βράδια εκτός και αν το ξόρκι απαιτεί κάτι διαφορετικό.
ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΞΑΣΤΡΙΣΜΑ:
Λόγια Γέμισης (γενικά )
1. ''Αστέρια της νύχτας και μεγάλη Εσύ Θεά, ενεργοποιήστε τα μαγικά υλικά μου για ......(ο σκοπός μας)....με τη βοήθεια των τεσσάρων στοιχείων του σύμπαντος και των ανωτέρων δυνάμεων δώστε σε αυτά τα μαγικά υλικά πνοή και ζωντάνια για να υπακούνε σ'εμενα την ...γέννα της ....''
2. Φως της Σελήνης .άκουσε με και την δύναμη σου δώσε -σε τούτα τα υλικά ----------(και εδω λέμε αυτο που θέλουμε
3. Όπως γυρίζει και γεμίζει το φεγγάρι γύρω από την γή, έτσι και να γεμίσει/ούν ενέργεια ετούτο/α εδώ το υλικό για εμένα τον/την τάδε γέννα της τάδε και να μου δώσουν δύναμη για να.... (και λέμε αυτό που θέλουμε)
Λόγια Γέμισης (ερωτικά )
1. Θεές του έρωτα ,της αγάπης και της ένωσης αγγίξτε και ευλογήστε τα μαγικά αυτά υλικά μου για .....(ο σκοπός μας)....έτσι ωστε να έχω επιτυχία εγώ η τάδε γέννα της τάδε ... !!!
2. Άστρα δώστε δύναμη στα υλικά μου για να πετυχω αυτο το ξόρκι και να γεμίσει αγάπη και πάθος ο τάδε γέννα της τάδε για εμένα την τάδε γέννα της τάδε.
3. Άστρα φωτεινά -ακούστε με δυνατά και όπως σηκώνετε το κύμα της Θάλασσας έτσι και 0/η τάδε γέννα της τάδε να ξεσηκωθεί και να φουντώσει για μένα τον/την τάδε γέννα της τάδε.
Για Ερωτα κι Αγαπη:
"Οπως γεμιζει το Φεγγαρι, ετσι να γεμισει κι η καρδια του (ταδε) του γιου της (ταδε), απο ερωτα/αγαπη για εμενα την (ταδε) την κορη της (ταδε)... Γενοιτο"
Για επαναφορα:
"Οπως γυριζει και γεμιζει το φεγγαρι, ετσι να γυρισει κι ο (ταδε) ο γιος της (ταδε) σε μενα την (ταδε) την κορη της (ταδε) και να γεμισει με την παρουσια του το σπιτι μας... Γενοιτο"
Για Τυχη:
"Μοιρες μου Καλομοιρες μου, που γυρνατε μες στην Νυχτια και συντροφευετε την Τυχη των ανθρωπων... Ελατε κοντα σε μενα την/τον (ταδε) την/τον γεννα/γιο της (ταδε) και φερτε μου την καλη μου Τυχη.. Γενοιτο"
Για Προστασια:
"Με τα Ιερα και Παναγαθα ονοματα του Θεου Αδωνάϊ, Σαβαώθ, Τετραγράμματος, σας επικαλουμαι ω, φωτεινα οντα, ω, Αγγελοι δωστε δυναμη σε τουτα τα υλικα μου, να μου δωσουν την προστασια που χρειαζομαι... Αμην"
Για καθε καλο:
"Σε επικαλουμαι και σε εμπιστευομαι, ω φωτεινο Ον, ω Αγγελε μου, Φυλακα μου... Φυλλαξε με, Φωτισε με, Διδαξε με, Δειξε μου το φως και τον μονοπατι το σωστο να διαβω... (ή ο,τι αλλο θελουμε)...Αμην"
Χάση (γενικά )
1. Όπως αδειάζει και χάνεται το φεγγάρι έτσι να χαθούν
και να φύγουν τα εμπόδια που έχω εγώ -------γέννα ----
(και λέμε την επιθυμία )
2. ''μαύρες νύφες και βασιλιάδες του σκότους δώστε στα μαγικά αυτά υλικά τη δύναμη να διώξουν αυτό που θα τους προστάξω εγώ η .....της....''
Μοίρες (γενικα)
1. ''μοίρες μου καλομοίρες μου ζητώ την προστασία σας ,ζητώ την ευλογία σας ,ζητώ την ενέργεια σας στα υλικά μου''....ή μπορείτε να πείτε και κάτι δικό σας ανάλογα με το ξόρκι....
ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΞΑΣΤΡΙΣΜΑ:
Λόγια Γέμισης (γενικά )
1. ''Αστέρια της νύχτας και μεγάλη Εσύ Θεά, ενεργοποιήστε τα μαγικά υλικά μου για ......(ο σκοπός μας)....με τη βοήθεια των τεσσάρων στοιχείων του σύμπαντος και των ανωτέρων δυνάμεων δώστε σε αυτά τα μαγικά υλικά πνοή και ζωντάνια για να υπακούνε σ'εμενα την ...γέννα της ....''
2. Φως της Σελήνης .άκουσε με και την δύναμη σου δώσε -σε τούτα τα υλικά ----------(και εδω λέμε αυτο που θέλουμε
3. Όπως γυρίζει και γεμίζει το φεγγάρι γύρω από την γή, έτσι και να γεμίσει/ούν ενέργεια ετούτο/α εδώ το υλικό για εμένα τον/την τάδε γέννα της τάδε και να μου δώσουν δύναμη για να.... (και λέμε αυτό που θέλουμε)
Λόγια Γέμισης (ερωτικά )
1. Θεές του έρωτα ,της αγάπης και της ένωσης αγγίξτε και ευλογήστε τα μαγικά αυτά υλικά μου για .....(ο σκοπός μας)....έτσι ωστε να έχω επιτυχία εγώ η τάδε γέννα της τάδε ... !!!
2. Άστρα δώστε δύναμη στα υλικά μου για να πετυχω αυτο το ξόρκι και να γεμίσει αγάπη και πάθος ο τάδε γέννα της τάδε για εμένα την τάδε γέννα της τάδε.
3. Άστρα φωτεινά -ακούστε με δυνατά και όπως σηκώνετε το κύμα της Θάλασσας έτσι και 0/η τάδε γέννα της τάδε να ξεσηκωθεί και να φουντώσει για μένα τον/την τάδε γέννα της τάδε.
Για Ερωτα κι Αγαπη:
"Οπως γεμιζει το Φεγγαρι, ετσι να γεμισει κι η καρδια του (ταδε) του γιου της (ταδε), απο ερωτα/αγαπη για εμενα την (ταδε) την κορη της (ταδε)... Γενοιτο"
Για επαναφορα:
"Οπως γυριζει και γεμιζει το φεγγαρι, ετσι να γυρισει κι ο (ταδε) ο γιος της (ταδε) σε μενα την (ταδε) την κορη της (ταδε) και να γεμισει με την παρουσια του το σπιτι μας... Γενοιτο"
Για Τυχη:
"Μοιρες μου Καλομοιρες μου, που γυρνατε μες στην Νυχτια και συντροφευετε την Τυχη των ανθρωπων... Ελατε κοντα σε μενα την/τον (ταδε) την/τον γεννα/γιο της (ταδε) και φερτε μου την καλη μου Τυχη.. Γενοιτο"
Για Προστασια:
"Με τα Ιερα και Παναγαθα ονοματα του Θεου Αδωνάϊ, Σαβαώθ, Τετραγράμματος, σας επικαλουμαι ω, φωτεινα οντα, ω, Αγγελοι δωστε δυναμη σε τουτα τα υλικα μου, να μου δωσουν την προστασια που χρειαζομαι... Αμην"
Για καθε καλο:
"Σε επικαλουμαι και σε εμπιστευομαι, ω φωτεινο Ον, ω Αγγελε μου, Φυλακα μου... Φυλλαξε με, Φωτισε με, Διδαξε με, Δειξε μου το φως και τον μονοπατι το σωστο να διαβω... (ή ο,τι αλλο θελουμε)...Αμην"
Χάση (γενικά )
1. Όπως αδειάζει και χάνεται το φεγγάρι έτσι να χαθούν
και να φύγουν τα εμπόδια που έχω εγώ -------γέννα ----
(και λέμε την επιθυμία )
2. ''μαύρες νύφες και βασιλιάδες του σκότους δώστε στα μαγικά αυτά υλικά τη δύναμη να διώξουν αυτό που θα τους προστάξω εγώ η .....της....''
Μοίρες (γενικα)
1. ''μοίρες μου καλομοίρες μου ζητώ την προστασία σας ,ζητώ την ευλογία σας ,ζητώ την ενέργεια σας στα υλικά μου''....ή μπορείτε να πείτε και κάτι δικό σας ανάλογα με το ξόρκι....
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
04.10.14 19:25 από Aννα
» H Αλβανία υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ - “Περισσότερες μεταρρυθμίσεις”, το μήνυμα από Βρυξέλλες
24.06.14 18:18 από Aννα
» Ανοίγουν 600 θέσεις στη ΔΕΗ – Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις
24.06.14 18:15 από Aννα
» Συναγερμός ενόψει καύσωνα - Μέτρα προφύλαξης από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας - Τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
24.06.14 18:12 από Aννα
» Κλειστό το Μετσόβιο μέχρι τη Δευτέρα, με απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων
24.06.14 18:09 από Aννα
» Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκρότηση Παλλαϊκού Μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
24.06.14 18:06 από Aννα
» Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων
24.06.14 18:03 από Aννα
» Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα της υγεία της
24.06.14 17:55 από Aννα
» HomeΕλλάδα ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Θάλαμος αερίων για άλλη μία φορά η Αττική
24.06.14 17:51 από Aννα