Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ροή είδήσεων
Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία
Από ονειρα πώς πάμε????
+2
skoufas66
Aννα
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Από ονειρα πώς πάμε????
Μα αφου κοιμομαστε με τα ματια κλειστα πως να δουμε ονειρα .χαχαχαχαχαχ
skoufas66- Αdmin
- Αριθμός μηνυμάτων : 170
Ημερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
Τόπος : Αθήνα
Ρε Κώστα;; Μας κούφανες....skoufas66 έγραψε:Μα αφου κοιμομαστε με τα ματια κλειστα πως να δουμε ονειρα .χαχαχαχαχαχ
Γιάννης- Ανώτατο μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 615
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2010
Τόπος : ΤΡΙΠΟΛΗ
Εγω είδα στον ύπνο μου ότι έφαγα 40 αυγά……
Λέτε να με πειράξουν;;;;;
Λέτε να με πειράξουν;;;;;
Γιάννης- Ανώτατο μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 615
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2010
Τόπος : ΤΡΙΠΟΛΗ
Γιάννη μου εγώ λέω να μήν το χαλάσουμε το θέμα !!!Είναι εκπληκτικέςοι ερμηνείες τών ονείρων μας!!Οπότε γιά αστεία καί χιούμορ εχουμεαλλη ενότητα!!!!!!!
Εγώ πάντως περιμένω τα ονειρά σας!!
Γιαννακομου δεν εχεις αναγκη εσυ εισαι σκληροκαριδος χαχαχαχα
skoufas66- Αdmin
Ειναι αληθεια οτι οταν βλέπει καποιος που του πεφτουν τα μπροστινα δοντια,χανει καποιο αγαπημενο προσωπο???και μαλιστα της οικογενειας?????
Natassa50- Νεο μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 75
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2010
Οχι βεβαια
skoufas66- Αdmin
kalhmeraaaaaaaaaaa...ti kanete;;;;;;; anna egw padws blepw oneira kai malista poly profhtika.kyriws se kapies dyskoles h kai entones periodoys ths zwhs moy blepw poly shmadiaka oneira.exw pia entopisei ..kai exw ginh ..profhths gia thn prwswpikh moy zwh kai ta meloymena.mhn parexhghthw den to paizw mentioym..alla pisteyw pws ta oneira erxwntai ston ypno mas gia na mas dwsoyn kapio mhnyma kai analoga to ti mas problhmatizei thn periodo ekeinh..analoga blepoyme..sas zalisa me thn flyaria moy..eimai ek fysews..xeimaros ..ti na kanw... kalh sas mera...kalo sabatokyriako...kai kai na oplistoyme oloi me dynamh kai ypomonh..giati erxete enas dyskolos xeimwnas gia oloys mas.antexoyme omos san fylh to exoyme deixei istorika...etsi kai twra tha xeperasoyme tis oikonomikes triklopodies..twn kybernoyntwn!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anna έγραψε:Τί εγινε???Δέν βλέπετε ποιά ονειρα να ερμηνεύσουμε???
agaph- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2010
Τόπος : attikh
GEIA SAS.EIDA PRIN POLLA XRONIA TO EXHS ONEIRO. EIDA MIA EKKLHSIA SYGKEKRIMENA EIDA THN EKKLHSIA DIPLA APO TO PATRIKO MOY SPITI. STHN MESH LOPON H EKKLHSIA KAI GYRW GYRW LIMNH ME NERO KAI MONO ME BARKA KAI KOYPI BOROYSES NA PAS STHN EKKLHSIA POY HTAN FWTISMENH MALISTA. ARXISA NA TRABAW KOYPI STHN BARKA POY HMOYN MESA KAI META APO POLY AGWNIA.. KOPO.. KAI POLY ZORI KATAFERA NA FTASW KAI NA BW STHN EKKLHSIA KAI HMOYN POLY XAROYMENH. ENW ALLES DYO GNWSTES MOY POY HTAN SE BARKA KAI PROSATHOYSAN KAI OI DYO TRABWNTAS KOYPI NA BOYB DEN TA KATAFERAN..TIS PARESYSRE TO POTAMI.....ONTWS TO POTAMI THS ZWHS TIS EXH BGALH..SE XERA..AYTO DIAPISTWSA META XRONIA.Anna έγραψε:Εγώ πάντως περιμένωτο δικό σας ονειρο!!!
AKOMA ENA ONEIRO POY EIDA .OTAN HMOYN EGKYOS STH 5 MOY GENNA..ANEBAINA TO DROMO KAI PHGAINA STHN EKKLHSIA TOY PROFHTH HLIA STO PEIRAIA.... HTAN PALI FWTISMENH H EKKLHSIA ANOIXTES PORTES.... OMOS EXW APO THN EKKLHSIA YPHRXE MIA EIKONA STHRIGMENH SE MIA KOLWNA..KAI APO KATW HTAN //ENA MWRO ME XANTHIES BOYKLES......TI FANTASTIKH EIKONA THN THYMAMAI KAI ANATRIXIAZW.... GENNHSA ENA XATHOMALO KORITSAKI THN DHMHTROYLA MOY POY PROSFATWS EKKLEISE TA 17!!!!!!!!!!!!!!!!!POLY XAROYMENO ONEIRO .. ZOYSA MEGALH AGWNIA GIATI TON PROHGOYMENO XRONO EIXA BEI STON MHNA MOY KAI EXASA ENA AGORAKI.PWS LOIPON NA MHN TA PISTEYW TA ONEIRA... FILIA!!!!!!!!!!!Anna έγραψε:Εγώ πάντως περιμένωτο δικό σας ονειρο!!!
SYMFWNW MAZI SOY ANNA KATHE ENOTHTA NA EXH TO DIKO THS XARAXTHRA....Anna έγραψε:Γιάννη μου εγώ λέω να μήν το χαλάσουμε το θέμα !!!Είναι εκπληκτικέςοι ερμηνείες τών ονείρων μας!!Οπότε γιά αστεία καί χιούμορ εχουμεαλλη ενότητα!!!!!!!
KALO ONEIRO DEN EINAI PADWS...KAPIA STENAXWRIA PROMHNYETE ..GNWMH MOY...........AGAPHTH FILHNatassa50 έγραψε:Ειναι αληθεια οτι οταν βλέπει καποιος που του πεφτουν τα μπροστινα δοντια,χανει καποιο αγαπημενο προσωπο???και μαλιστα της οικογενειας?????
Αν μπορω και εγω μια απλη ερωτηση να κανω..
Αν δεις στον υπνο ανθρωπο της οικογενειας σου που ηδη εχει φυγει απο την ζωη
τι σημαινει?????
Αν δεις στον υπνο ανθρωπο της οικογενειας σου που ηδη εχει φυγει απο την ζωη
τι σημαινει?????
Jony-Jony- Αριθμός μηνυμάτων : 37
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2010
Πολλες φορες τα ονειρα μας μεταδιδουν μηνυματα απο το αστρικο κοσμο. Αλλες παλι φορες ειναι αποθυμενα του υποσυνειδητου.
Τα παρακατω πολλες φορες βοηθανε να τα εξηγησετε.
Ακομη και απο την αρχαιοτητα τα ονειρα ειχαν μεγαλη σημασια, καλο ειναι να μην αδιαφορειτε.
Καλως ορισατε σε ενα ταξιδι γεματο ονειρα.......
Οταν βλέπουμε κάποιον δικό μας πού εχει φύγει από τήν ζωή ,κάποιο μήνυμα μας δίνει
αρκεί να λέμε ολο μας το ονειρο ετσι ωστε να το ερμηνέυσουμε!!!
Οσο γιά τα δόντια πού πέφτουν,και εδώ λέμε ακριβώς ποιό δόντι μάς επεσε...αν πονέσαμε !!!
Βλέπετε ολα θέλουν τήν ερμηνεία τους ,αρκεί να λέμε ολο το ονειρό μας!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
04.10.14 19:25 από Aννα
» H Αλβανία υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ - “Περισσότερες μεταρρυθμίσεις”, το μήνυμα από Βρυξέλλες
24.06.14 18:18 από Aννα
» Ανοίγουν 600 θέσεις στη ΔΕΗ – Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις
24.06.14 18:15 από Aννα
» Συναγερμός ενόψει καύσωνα - Μέτρα προφύλαξης από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας - Τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
24.06.14 18:12 από Aννα
» Κλειστό το Μετσόβιο μέχρι τη Δευτέρα, με απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων
24.06.14 18:09 από Aννα
» Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκρότηση Παλλαϊκού Μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
24.06.14 18:06 από Aννα
» Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων
24.06.14 18:03 από Aννα
» Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα της υγεία της
24.06.14 17:55 από Aννα
» HomeΕλλάδα ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Θάλαμος αερίων για άλλη μία φορά η Αττική
24.06.14 17:51 από Aννα