Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ροή είδήσεων
Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία
Η μόδα φέρνει το αντρικό σουτιέν
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Η μόδα φέρνει το αντρικό σουτιέν
Ένα γιαπωνέζικο κατάστημα εσωρούχων αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το αντρικό σουτιέν και έχει αρχίσει να βγάζει τρελό χρήμα τις τελευταίες ημέρες μια και όπως δηλώνουν οι εκατοντάδες πελάτες τους, ήταν κάτι που ευχόταν να συμβεί πολλά χρόνια.
Το αντρικό σουτιενάκι κοστίζει περίπου 30 δολάρια και έχουν πουληθεί ήδη 300 κομμάτια μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες. Κυκλοφορεί στις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του ροζ για να μπορείτε να το ταιριάξετε ανάλογα με τα ρουχαλάκια και τη διάθεση σας.
Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, χρησιμότητα δεν έχει. Οπότε ο μόνος λόγος ύπαρξης του είναι ως φετίχ. Τι φετίχ όμως και για ποιούς;. Αφορά τους άντρες ή αφορά τους gay άντρες; Γιατί άν αφορά τους gay άντρες έχει καλώς. Αν όμως αφορά και τους υπόλοιπους, ένα μικρό προβληματάκι νομίζω πως το έχουμε.
Δηλαδή οκ, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα κοριτσάκια αλλά προσωπικά έγω έτσι και έβλεπα άντρα με σουτιενάκι ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Το πιθανότερο φυσικά θα ήταν να πεθάνω στο γέλιο και αμέσως μετά να αρχίσω να ψάχνω την πόρτα της εξόδου.
Το αντρικό σουτιενάκι κοστίζει περίπου 30 δολάρια και έχουν πουληθεί ήδη 300 κομμάτια μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες. Κυκλοφορεί στις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του ροζ για να μπορείτε να το ταιριάξετε ανάλογα με τα ρουχαλάκια και τη διάθεση σας.
Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, χρησιμότητα δεν έχει. Οπότε ο μόνος λόγος ύπαρξης του είναι ως φετίχ. Τι φετίχ όμως και για ποιούς;. Αφορά τους άντρες ή αφορά τους gay άντρες; Γιατί άν αφορά τους gay άντρες έχει καλώς. Αν όμως αφορά και τους υπόλοιπους, ένα μικρό προβληματάκι νομίζω πως το έχουμε.
Δηλαδή οκ, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα κοριτσάκια αλλά προσωπικά έγω έτσι και έβλεπα άντρα με σουτιενάκι ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Το πιθανότερο φυσικά θα ήταν να πεθάνω στο γέλιο και αμέσως μετά να αρχίσω να ψάχνω την πόρτα της εξόδου.
Απ: Η μόδα φέρνει το αντρικό σουτιέν
Ρε τι λέτε!!!!!
Την επόμενη φορά που θα αγοράσω ρούχα, θα πάρω και ένα ζευγάρι βυζοθήκες, να είμαι μέσα στην μόδα…..Εεεερεεε χαρές που θα κάνει η Φωτεινή με τον άντρακλα που θα έχει δίπλα της…
Την επόμενη φορά που θα αγοράσω ρούχα, θα πάρω και ένα ζευγάρι βυζοθήκες, να είμαι μέσα στην μόδα…..Εεεερεεε χαρές που θα κάνει η Φωτεινή με τον άντρακλα που θα έχει δίπλα της…
Γιάννης- Ανώτατο μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 615
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2010
Τόπος : ΤΡΙΠΟΛΗ
Απ: Η μόδα φέρνει το αντρικό σουτιέν
Πάντως είλικρινά ,αυτό πού εχωνα συμπληρώσω είναι οτι η κοινωνία μας ..πάει από το
κακό στο χειρότερο!!Σόδομα καί γόμορα καί κάτι χειρότερο εχουμε γίνει!!!
κακό στο χειρότερο!!Σόδομα καί γόμορα καί κάτι χειρότερο εχουμε γίνει!!!
Παρόμοια θέματα
» Η Χρήση Του Σουτιέν Και Οι Πιθανοί Κίνδυνοι Για Την Υγεία
» Μητέρα τιμωρεί επιδεικτικά την κόρη της επειδή χόρεψε Twerking στο σχολείο - Ποια είναι η νέα μόδα που έχει ξετρελάνει τις πιτσιρίκες ανά την υφήλιο
» Μητέρα τιμωρεί επιδεικτικά την κόρη της επειδή χόρεψε Twerking στο σχολείο - Ποια είναι η νέα μόδα που έχει ξετρελάνει τις πιτσιρίκες ανά την υφήλιο
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
04.10.14 19:25 από Aννα
» H Αλβανία υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ - “Περισσότερες μεταρρυθμίσεις”, το μήνυμα από Βρυξέλλες
24.06.14 18:18 από Aννα
» Ανοίγουν 600 θέσεις στη ΔΕΗ – Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις
24.06.14 18:15 από Aννα
» Συναγερμός ενόψει καύσωνα - Μέτρα προφύλαξης από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας - Τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
24.06.14 18:12 από Aννα
» Κλειστό το Μετσόβιο μέχρι τη Δευτέρα, με απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων
24.06.14 18:09 από Aννα
» Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκρότηση Παλλαϊκού Μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
24.06.14 18:06 από Aννα
» Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων
24.06.14 18:03 από Aννα
» Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα της υγεία της
24.06.14 17:55 από Aννα
» HomeΕλλάδα ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Θάλαμος αερίων για άλλη μία φορά η Αττική
24.06.14 17:51 από Aννα