Παρόμοια θέματα
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ροή είδήσεων
Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία
Κίνα: 60χρονη γέννησε δίδυμα (pics)
Σελίδα 1 από 1
Κίνα: 60χρονη γέννησε δίδυμα (pics)
Αναλυτικότερα, η γυναίκα γέννησε μετά από 34 εβδομάδες κύησης ενώ πήρε την απόφαση να μείνει έγκυος ύστερα από τον τραγικό θάνατο της 28χρονης κόρης της και του γαμπρού της από εισπνοή δηλητηριώδους αεριού το περασμένο έτος.
“Τα δάκρυά τους μου θυμίζουν την κορούλα μου. Τα κοριτσάκια και ο άνδρας μου, μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω. Παρά το γεγονός ότι είμαστε μεγάλοι ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να τις μεγαλώσουμε”, είπε η 60χρονη μητέρα.
Φίλοι και συγγενείς της γυναίκας βλέποντάς σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο της 28χρονης, της πρότειναν να κάνει και άλλα παιδιά μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Ο άνδρας της αρχικά ήταν κάθετα αντίθετος ωστόσο στη συνέχεια συμφώνησε και ταξίδεψαν το 2009 στο Πεκίνο για να συναντήσουν ειδικούς πάνω στο θέμα της εξωσωματικής. Τελικά, η γονιμοποίηση πέτυχε τον περασμένο Οκτώβριο παρόλο που οι ελπίδες για να γίνει κάτι τέτοιο ήταν ελάχιστες.
Σύμφωνα με την Telegraph, τα κοριτσάκια είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε θερμοκοιτίδα.
Στο παρελθόν και άλλες γυναίκες έχουν προσπαθήσει επιτυχημένα να κυοφορήσουν σε μεγάλη ηλικία χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Το 2008 δύο Ινδές έγιναν μητέρες σε ηλικία 70 ετών!
“Τα δάκρυά τους μου θυμίζουν την κορούλα μου. Τα κοριτσάκια και ο άνδρας μου, μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω. Παρά το γεγονός ότι είμαστε μεγάλοι ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να τις μεγαλώσουμε”, είπε η 60χρονη μητέρα.
Φίλοι και συγγενείς της γυναίκας βλέποντάς σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο της 28χρονης, της πρότειναν να κάνει και άλλα παιδιά μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Ο άνδρας της αρχικά ήταν κάθετα αντίθετος ωστόσο στη συνέχεια συμφώνησε και ταξίδεψαν το 2009 στο Πεκίνο για να συναντήσουν ειδικούς πάνω στο θέμα της εξωσωματικής. Τελικά, η γονιμοποίηση πέτυχε τον περασμένο Οκτώβριο παρόλο που οι ελπίδες για να γίνει κάτι τέτοιο ήταν ελάχιστες.
Σύμφωνα με την Telegraph, τα κοριτσάκια είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε θερμοκοιτίδα.
Στο παρελθόν και άλλες γυναίκες έχουν προσπαθήσει επιτυχημένα να κυοφορήσουν σε μεγάλη ηλικία χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Το 2008 δύο Ινδές έγιναν μητέρες σε ηλικία 70 ετών!
Παρόμοια θέματα
» Περίεργα και παράξενα
» Η ομίχλη "σκέπασε" την Αυστραλία (pics)!
» Ανακαλύφθηκε μια Ελληνική πόλη στην Κίνα
» Η ομίχλη "σκέπασε" την Αυστραλία (pics)!
» Ανακαλύφθηκε μια Ελληνική πόλη στην Κίνα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
04.10.14 19:25 από Aννα
» H Αλβανία υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ - “Περισσότερες μεταρρυθμίσεις”, το μήνυμα από Βρυξέλλες
24.06.14 18:18 από Aννα
» Ανοίγουν 600 θέσεις στη ΔΕΗ – Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις
24.06.14 18:15 από Aννα
» Συναγερμός ενόψει καύσωνα - Μέτρα προφύλαξης από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας - Τους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
24.06.14 18:12 από Aννα
» Κλειστό το Μετσόβιο μέχρι τη Δευτέρα, με απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων
24.06.14 18:09 από Aννα
» Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκρότηση Παλλαϊκού Μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
24.06.14 18:06 από Aννα
» Όλο το 24ωρο οι ηλεκτρονικές καταθέσεις δικογράφων
24.06.14 18:03 από Aννα
» Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα της υγεία της
24.06.14 17:55 από Aννα
» HomeΕλλάδα ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Θάλαμος αερίων για άλλη μία φορά η Αττική
24.06.14 17:51 από Aννα