Tό ραντεβού στόν αέρα
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η ωρα !!

clock-desktop.com
Ελάτε να κουβεντιάσουμε

[ Copy this | Start New | Full Size ]
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ανέκδοτα
Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr
Πρόβλεψη ημέρας για διάφορες περιοχές
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Ροή είδήσεων
Αναλυτικά ζώδια
Τί παίζει τώραστήν ΤV.

Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία

Κίνα: 60χρονη γέννησε δίδυμα (pics)

Πήγαινε κάτω

Κίνα: 60χρονη γέννησε δίδυμα (pics) Empty Κίνα: 60χρονη γέννησε δίδυμα (pics)

Δημοσίευση  Aννα 04.06.10 20:13

Αναλυτικότερα, η γυναίκα γέννησε μετά από 34 εβδομάδες κύησης ενώ πήρε την απόφαση να μείνει έγκυος ύστερα από τον τραγικό θάνατο της 28χρονης κόρης της και του γαμπρού της από εισπνοή δηλητηριώδους αεριού το περασμένο έτος.
“Τα δάκρυά τους μου θυμίζουν την κορούλα μου. Τα κοριτσάκια και ο άνδρας μου, μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω. Παρά το γεγονός ότι είμαστε μεγάλοι ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να τις μεγαλώσουμε”, είπε η 60χρονη μητέρα.

Φίλοι και συγγενείς της γυναίκας βλέποντάς σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο της 28χρονης, της πρότειναν να κάνει και άλλα παιδιά μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο άνδρας της αρχικά ήταν κάθετα αντίθετος ωστόσο στη συνέχεια συμφώνησε και ταξίδεψαν το 2009 στο Πεκίνο για να συναντήσουν ειδικούς πάνω στο θέμα της εξωσωματικής. Τελικά, η γονιμοποίηση πέτυχε τον περασμένο Οκτώβριο παρόλο που οι ελπίδες για να γίνει κάτι τέτοιο ήταν ελάχιστες.

Σύμφωνα με την Telegraph, τα κοριτσάκια είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε θερμοκοιτίδα.

Στο παρελθόν και άλλες γυναίκες έχουν προσπαθήσει επιτυχημένα να κυοφορήσουν σε μεγάλη ηλικία χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Το 2008 δύο Ινδές έγιναν μητέρες σε ηλικία 70 ετών!

Κίνα: 60χρονη γέννησε δίδυμα (pics) 8129083
Aννα
Aννα
Αdmin
Αdmin

Αριθμός μηνυμάτων : 4835
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2010
Τόπος : Αθήνα

https://randevou-ston-aera5.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα