Tό ραντεβού στόν αέρα
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η ωρα !!

clock-desktop.com
Ελάτε να κουβεντιάσουμε

[ Copy this | Start New | Full Size ]
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ανέκδοτα
Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr
Πρόβλεψη ημέρας για διάφορες περιοχές
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Ροή είδήσεων
Αναλυτικά ζώδια
Τί παίζει τώραστήν ΤV.

Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία

Αρκαντάς, αρκαντάν και Ερντογάν

Πήγαινε κάτω

Αρκαντάς, αρκαντάν και Ερντογάν Empty Αρκαντάς, αρκαντάν και Ερντογάν

Δημοσίευση  Aννα 23.05.10 11:52

Ξέρετε βέβαια ότι εγώ βλέπω φαντάσματα και οι φίλοι με πειράζουν. Αλλά δεν με επηρεάζουν. Γιατί κάθε δικό μου φάντασμα είναι φαντασμαγορικό. Και δεν είναι βέβαια φανταστική η φαντασμαγορική υποδοχή στην Αθήνα-Πολυπαθήνα του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που δήλωσε ότι για τη δούλα Ελλαδούλα θα σταθεί μπροστά της καλός φίλος και προστάτης. Και μπράβο στον ΠρωθυπουρΓιώργο μας, που ορισμένοι τον θεωρούν ατζαμή, γιατί με μεγαλοψυχία και μεγαλοΤουρκία υποσχέθηκε ότι θα αρχίσει άμεσα στο Μοναστηράκι η αποκατάσταση του Φετιγέ Τζαμί. Κι εγώ βέβαια αναρωτιέμαι πότε θα ξαναπάρει και η Αγιά Σοφιά την παλιά της μορφή και ομορφιά. Όπως θα ’θελα να ρωτήσω πότε για την Κύπρο θα βρεθεί λύση, αφού ο λαός τα μίση μισεί, αλλά η Κύπρος εξακολουθεί να μένει μισή. Και τι θα γίνει τελικά με το Αιγαίο-Πελαγαίο, τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πως το Αιγαίο έχει χρώμα ελληνικό, χρώμα γαλανό και όχι χρώμα... Τουρκουάζ.

Παλιά είχαν γίνει φίλοι ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Κεμάλ Ατατούρκ. Και ήταν φίλες για λίγο η Ελλάς-Βενιζελάς με την Τουρκία-Ατατουρκία. Μακάρι να μη θέλει πια το ήμισυ του Έλληνος η μισέλλην ημισέληνος. Ξέρεις πώς λέγεται στα τουρκικά ο φίλος; Αρκαντάς. Και ξέρεις τι θα πει Αρκαντάν; Από πίσω. Εγώ εύχομαι οι Τούρκοι να γίνουν καλοί φίλοι, καλοί αρκαντάς και να μη μας τη φέρουν αρκαντάν, από πίσω. Πες μου πώς να σε πείσω;

Γιατί ποιος μου λέει πως κάποια στιγμή όχι ο Ταγίπ, αλλά τα Γυποειδή, από βραχονησίδα σε βραχονησίδα δεν θα φτάσουν στη Ραφήνα και την Αθήνα;

Και με ζουρνάδες και κουδούνια

θα μας ζητάνε και το Τουρκολίμανο και τα Τουρκοβούνια;

www.womenonly.gr
Aννα
Aννα
Αdmin
Αdmin

Αριθμός μηνυμάτων : 4835
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2010
Τόπος : Αθήνα

https://randevou-ston-aera5.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω