Η ωρα !!

clock-desktop.com
Ελάτε να κουβεντιάσουμε

[ Copy this | Start New | Full Size ]
Πρόσφατα Θέματα
ΕΟΡΤΟΛΌΓΙΟ
Ανέκδοτα
Ανέκδοτα από το Asteiakia.gr
Πρόβλεψη ημέρας για διάφορες περιοχές
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
Ροή είδήσεων
Αναλυτικά ζώδια
Τί παίζει τώραστήν ΤV.

 

Τίτλοι εφημερίδων
Φαρμακεία

ΦΗΜΕΣ, ΨΙΘΥΡΟΙ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ!!

Πήγαινε κάτω

ΦΗΜΕΣ, ΨΙΘΥΡΟΙ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ!!

Δημοσίευση  Aννα Την / Το 29.03.10 22:24

Κάποιες φιλίες τελικά, όταν είναι δυνατές και αληθινές, διαρκούν στο χρόνο, παρ’ όλο που οι άνθρωποι μπορεί να μη βλέπονται συχνά. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Έλλης Στάη και της Ρούλας Κορομηλά. Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια, έχουν πραγματικά φιλικές σχέσεις και ύστερα από καιρό που είχαν χαθεί, τώρα έχουν έρθει κοντά. Μάλιστα, η «σιδηρά κυρία» της Ενημέρωσης πρότεινε στη Ρούλα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και στο Διαδίκτυο. Η Έλλη πρότεινε στη Ρούλα να συνεργαστούν στο σάιτ που έχει ετοιμάσει, δηλαδή, στο «Ellispoint.gr», και η Ρούλα από τη δική της πλευρά, της υποσχέθηκε να της δώσει και μία μεγάλη συνέντευξη που αναμφισβήτητα θα συζητηθεί. Η Ρούλα έχει να μιλήσει καιρό και σίγουρα έχει να πει πολλά και ενδιαφέροντα για το φανατικό της κοινό που αναμένει την επιστροφή της πώς και πως!....Τι λένε τα άστρα... για τη Ρούλα Κορομηλά
Δημοσιεύθηκε: 06.03.10 00:01

Όπως συμβαίνει συχνά με τις μεγάλες σταρ της χώρας μας, η ακριβής ημερομηνία της γέννησης της καλύπτεται από ...πυκνή ομίχλη.
Το μόνο που είναι απολύτως εξακριβωμένο είναι ότι η «εθνική παρουσιάστρια» που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.
Σύμφωνα με το βιογραφικό της έχει γεννηθεί στις 18/2/57 αλλά στη σελίδα της στο Facebook αναγράφεται ως ημερομηνία γέννησης η 16η Φεβρουαρίου.
Και ο αστρολόγος κ Αντωνίου σε μια παρουσίαση του γενέθλιου χάρτη της πριν από μερικά χρόνια έκανε τις εκτιμήσεις του υπολογίζοντας ως έτος γέννησης το 1956...
Φυσικά η μια χρονιά έχει τεράστιες διαφορές με την άλλη, ωστόσο το κάθε ωροσκόπιο έχει τα ...πλεονεκτήματα του.
Στο χάρτη του 1957 η παρουσία του Δία και της Σελήνης στο Ζυγό έχει λογική αφού εναρμονίζεται με τα επικοινωνιακά προσόντα της κ Κορομηλά, προσφέροντας έτσι ένα ισχυρό επιχείρημα για την ισχύ του.
Στο χάρτη του 56 η Σελήνη είναι λιγότερο αντιπροσωπευτική μιας παρουσιάστριας (βρίσκεται στον Ταύρο) αλλά ο Δίας στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Ήλιο και τη Δήμητρα προσφέρει επίσης πολύ καλά αστρολογικά επιχειρήματα για τη λάμψη, την αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία της κ Κορομηλά.
Παράλληλα, η συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα σε αυτό το σχήμα (δημιουργείται ένα τ-τετράγωνο) δίνει μια επίσης καλή εξήγηση για την πειθαρχία και την αυστηρότητα που χαρακτηρίζει τη δουλειά της αλλά και για τα προβλήματα και τις ταλαιπωρίες της με πιο χαρακτηριστική ίσως την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.
Η πορεία της κ Κορομηλά μετά τη «χρυσή» δεκαετία του 90 είχε τα σκαμπανεβάσματα της και αυτήν την περίοδο, αναγεννημένη ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο ...λάκκο με τα φίδια. Και όλα αυτά βέβαια δεν ...γίνονται χωρίς Κρόνο η Πλούτωνα.
Το κοινό στοιχείο των δύο ωροσκοπίων είναι οι όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, μια ένδειξη η οποία συνδέεται με τα «καινά δαιμόνια» που η δημοφιλής παρουσιάστρια εισήγαγε στην ελληνική τηλεόραση.
Προσωπικά τείνω να συμφωνήσω με την εκδοχή του συναδέλφου-γι αυτό και σας παραθέτω το χάρτη του 1956-αλλά για να καταλήξω σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το ποιό από τα δύο ωροσκόπια ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα χρειάζεται η λεπτομερής και προσεκτική εξέταση όλης της πορείας-επαγγελματικής και προσωπικής-της κ Κορομηλά, κάτι που απαιτεί τη γνώση πολλών λεπτομερειών.
Και πρακτικά χωρίς την ακριβή ώρα γέννησης είναι αρκετά ριψοκίνδυνο να γίνει οποιαδήποτε αξιολόγηση.
Κρατώ μόνον τη «σιγουριά» του ότι μια γυναίκα Υδροχόος είναι πάντα αντιφατική αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική στη δουλειά της, έστω και αν κάποιες στιγμές γίνεται περισσότερο «κίλερ» από όσο χρειάζεται.
Το μέλλον
Ωστόσο, όσον αφορά τις εκτιμήσεις για την μελλοντική πορεία της μπορώ να ξεπεράσω-εν μέρει-το ...σκόπελο των δύο ωροσκοπίων, χρησιμοποιώντας τις ενδείξεις του χάρτη των φετινών γενεθλίων της και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη ένα από τα «σίγουρα» στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση του κάθε αναλυτή, τη διέλευση δηλαδή του Ποσειδώνα από τον Ήλιο της.
Στο χάρτη της Ηλιακής επιστροφής ξεχωρίζει η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία, που υπόσχεται αν μη τι άλλο περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές στην καθημερινότητα της κ Κορομηλά, μέχρι τουλάχιστον τον επόμενο Φεβρουάριο. Επίσης αυτή η όψη μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στον οικονομικό τομέα (έστω και αν γίνουν κάποιες σπατάλες), όσο και στη διεύρυνση της κοινωνικής ζωής η σε νέες γνωριμίες.
Συνήθως βέβαια ο Δίας δεν εξασφαλίζει την ποιότητα στις σχέσεις (είναι περισσότερο υπέρ του ...θεάματος) αλλά η χαλαρότητα που επαγγέλλεται μάλλον θα λειτουργήσει ως βάλσαμο για τα προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.
Ακόμη, το τετράγωνο του Ουρανού με τη Δήμητρα προδιαθέτει σε μερικές ακόμη καινοτομίες, που η Ρούλα Κορομηλά θα αποπειραθεί να περάσει στο κοινό της.
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε δημιουργικό επίπεδο μπορεί να τη στρέψει σε πιο «εναλλακτικούς» δρόμους και τελικά αν η ίδια θελήσει να περάσει τα βιώματα της στο «γυαλί», όλη αυτή η «μόδα» των τελευταίων ετών (θεραπείες, τεχνικές αυτογνωσίας κλπ) μπορεί να βρει τη θέση της στην ελληνική τηλεόραση.
Αυτήν την περίοδο κτίζει ένα καινούργιο όνειρο και είναι δύσκολο να μην το μοιραστεί μαζί μας...
Από την άλλη πλευρά, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο ο ...επελαύνων Ποσειδώνας κρύβει κινδύνους εξαπάτησης, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν, ιδιαίτερα όσον αφορά τα οικονομικά και τις σχέσεις.
Τα ίδια και πιο έντονα υπάρχουν στο χάρτη της Ηλιακής επιστροφής του 2011, όπου κοντά στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα θα βρίσκονται ο Άρης, ο Ερμής και η Δήμητρα, πολλαπλασιάζοντας ουσιαστικά τις τάσεις αναζήτησης και φυγής.
Συναισθηματικά εκείνη η χρονιά θα είναι πολύ πιο δύσκολη εξ αιτίας του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μια όψη που υποδηλώνει πιέσεις, απογοητεύσεις και πικρίες.
Και η ίδια όμως γνωρίζει πλέον ότι δεν πρέπει να ...σκάει με όλα αυτά, αφού εκείνο που προέχει είναι η φυσική και η ψυχική της υγεία.
Γιάννης Ριζόπουλος
gossip-tv.gr

Η νέα προσπάθεια της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά συγκινήθηκε με το ενδιαφέρον του κόσμου. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε ένα νέο εγχείρημα στο ραδιόφωνο και δάκρυσε αρκετές φορές από την ανταπόκριση των ακροατών, αλλά και από το πραγματικό ενδιαφέρον τους για την υγεία της.

“Ρούλα σ αγαπάμε. Είσαι πάντα στην καρδιά μας”, «Γύρισε
κοντά μας, σ αγαπάμε”, “Μας έλειψες, μη μας ξαναφύγεις”, “Σε θέλουμε και στην τηλεόραση”, “Είσαι καλά τώρα;” ήταν τα μηνύματα του κοινού στα οποία απάντησε η Ρούλα Κορομηλά με ειλικρίνεια χωρίς να κρύψει τίποτα.

Όλοι ήθελαν να μάθουν γι αυτά τα τρία ολόκληρα χρόνια, που έλειπε από την τηλεόραση. “Λείπω από την τηλεόραση, γιατί είχα ένα θέμα υγείας, το οποίο ξεπεράστηκε και όλα είναι πάρα πολύ καλά τώρα” ομολόγησε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Μάλιστα είπε ότι δεν θα ξαναέκανε πρωϊνή εκπομπή και δεν σκέφτεται προς το παρόν να παρουσιάσει κάτι στην τηλεόραση. Βέβαια δεν απέκλεισε το γεγονός ότι μπορεί να επανέλθει στο μέλλον. “Δεν ξέρω όμως αργότερα, σε 5- 6 μήνες, τι μπορεί να γίνει” δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια είναι γερή, δυνατή και έτοιμη να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά.

www.gooo.gr

Ρούλα Κορομηλά: επιστρέφει στο γυαλί με ένα Show για φιλανθρωπικό σκοπό!


Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά είναι πλέον γεγονός. Μπορεί συχνά να ακούμε και να διαβάζουμε για το comeback της λαμπερής παρουσιάστριας στη μικρή οθόνη, ωστόσο μέχρι στιγμής την απολαμβάνουμε μόνο μέσα από το ραδιόφωνο. Πιο όμορφη από ποτέ, η σύμβουλος των ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού της Κάντζας αφήνει πίσω της τις όποιες δύσκολες στιγμές πέρασε και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Εδώ και πολλά χρόνια η προσφορά της ήταν πίσω από τις κάμερες. Τώρα όμως επιθυμεί να βγει μπροστά όχι για το «φαίνεσθαι» αλλά γιατί επιθυμεί να προσφέρει τη βοήθειά της σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας. Η αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή της Ρούλας έχει αρχίσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές Μαΐου η γνωστή παρουσιάστρια θα προσκαλέσει φίλους και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη δημιουργία ενός λαμπερού show. Εγκυρες πηγές αναφέρουν πως η βραδιά-επανεμφάνιση της Ρούλας θα πραγματοποιηθεί στο «Αθηνών Αρένα», κάτι που δημιουργεί προσδοκίες πως θα έχει στο πλάι της την Αννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά λόγω και της επικείμενης συνεργασίας τους στη νέα σεζόν. Μια λαμπερή βραδιά με πολλά αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Καίτη Γαρμπή, ο Στέφανος Κορκολής, αλλά και σούπερ σταρ του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως ο Eros Ramazzoti, που θα ενώσουν τις φωνές τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εν λόγω βραδιά θα γίνει τηλεοπτική εκπομπή τρίωρης διάρκειας. Η Ρούλα Κορομηλά καταστρώνει με άκρα μυστικότητα το show, ετοιμάζει ξεχωριστές χορογραφίες αλλά και ένα τραγούδι που θα συγκινήσει και θα συζητηθεί. Στην εκδήλωση θα κυριαρχεί η μουσική, ο χορός αλλά και πολλές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα θα ξαναζήσουμε λίγο από την αίγλη και το glamour που συγκέντρρωναν οι βραδιές του «Ciao», του «Μπράβο» αλλά και των τηλεμαραθωνίων. Τη βραδιά θα παρακολουθήσει ζωντανά το κοινό του «Αθηνών Αρένα» και εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει εισιτήριο με ένα συμβολικό ποσό για την είσοδο των θαυμαστών της αγαπημένης παρουσιάστριας. Η Ρούλα επιστρέφει στο γυαλί για ιερό σκοπό. Τα έσοδα θα δοθούν σε ιδρύματα, πολύ πιθανόν σε κάποια που ασχολούνται με τα παιδιά. Το show θα μεταδοθεί από τον ALPHA και όλοι μας περιμένουμε να απολαύσουμε τη Ρούλα έπειτα από απουσία αρκετών ετών στην τηλεοπτική εκπομπή της που θα συζητηθεί!

πηγή: espressonews.gr


Ρούλα Κορομηλά: To comebackΗ επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά είναι πλέον γεγονός. Μπορεί συχνά να ακούμε και να διαβάζουμε για το comeback της λαμπερής παρουσιάστριας στη μικρή οθόνη, ωστόσο μέχρι στιγμής την απολαμβάνουμε μόνο μέσα από το ραδιόφωνο.

Πιο όμορφη από ποτέ, η σύμβουλος των ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού της Κάντζας αφήνει πίσω της τις όποιες δύσκολες στιγμές πέρασε και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Εδώ και πολλά χρόνια η προσφορά της ήταν πίσω από τις κάμερες. Τώρα όμως επιθυμεί να βγει μπροστά όχι για το «φαίνεσθαι» αλλά γιατί επιθυμεί να προσφέρει τη βοήθειά της σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.

Η αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή της Ρούλας έχει αρχίσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές Μαΐου η γνωστή παρουσιάστρια θα προσκαλέσει φίλους και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη δημιουργία ενός λαμπερού show. Εγκυρες πηγές αναφέρουν πως η βραδιά-επανεμφάνιση της Ρούλας θα πραγματοποιηθεί στο «Αθηνών Αρένα», κάτι που δημιουργεί προσδοκίες πως θα έχει στο πλάι της την Αννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά λόγω και της επικείμενης συνεργασίας τους στη νέα σεζόν. Μια λαμπερή βραδιά με πολλά αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Καίτη Γαρμπή, ο Στέφανος Κορκολής, αλλά και σούπερ σταρ του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως ο Eros Ramazzoti, που θα ενώσουν τις φωνές τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εν λόγω βραδιά θα γίνει τηλεοπτική εκπομπή τρίωρης διάρκειας. Η Ρούλα Κορομηλά καταστρώνει με άκρα μυστικότητα το show, ετοιμάζει ξεχωριστές χορογραφίες αλλά και ένα τραγούδι που θα συγκινήσει και θα συζητηθεί. Στην εκδήλωση θα κυριαρχεί η μουσική, ο χορός αλλά και πολλές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα θα ξαναζήσουμε λίγο από την αίγλη και το glamour που συγκέντρ ρωναν οι βραδιές του «Ciao», του «Μπράβο» αλλά και των τηλεμαραθωνίων.

Τη βραδιά θα παρακολουθήσει ζωντανά το κοινό του «Αθηνών Αρένα» και εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει εισιτήριο με ένα συμβολικό ποσό για την είσοδο των θαυμαστών της αγαπημένης παρουσιάστριας. Η Ρούλα επιστρέφει στο γυαλί για ιερό σκοπό. Τα έσοδα θα δοθούν σε ιδρύματα, πολύ πιθανόν σε κάποια που ασχολούνται με τα παιδιά. Το show θα μεταδοθεί από τον ALPHA και όλοι μας περιμένουμε να απολαύσουμε τη Ρούλα έπειτα από απουσία αρκετών ετών στην τηλεοπτική εκπομπή της που θα συζητηθεί!


Η πορεία της προς την κορυφή και οι συνεργασίες με τους stars!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο της τηλεόραση. Είναι ίσως η μοναδική παρουσιάστρια που έκανε καριέρα με το μικρό της όνομα και μετρά περίπου είκοσι χρόνια λάμψης, λαμπερών καλεσμένων και πρωτοποριακών shows στην ελληνική τηλεόραση! Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ξεκίνησε μέσα από την κρατική TV, πέρασε στην ιδιωτική και καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα φαντασμαγορικά shows και οι τηλεμαραθώνιοι.

Η καριέρα της μετρά άψογες συνεργασίες με όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, δεκάδες εκπομπές και νούμερα τηλεθέασης που άγγιξαν και το 80%. Παρουσίασε μεταξύ άλλων τη μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», το πρώτο show της ελληνικής τηλεόρασης «Ciao ANT1», το εβδομαδιαίο βραδινό show «Μπράβο», τις απογευματινές εκπομπές «Bravissimo» και «Ε, ναι λοιπόν», ενώ καθιέρωσε και τους τηλεμαραθώνιους για κοινωφελείς σκοπούς. Η επαφή της με τον τηλεθεατή ήταν πάντα μοναδική και ιδιαίτερη, μάλιστα αυτό φαίνεται και από το fan club της που ξεπερνάει τους 15.000 χιλιάδες θαυμαστές.

Η Ρούλα Κορομηλ ά παντρεύτηκε δύο φορές, με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Νάσο Γαλακτερό, ενώ ιδιαίτερα γνωστή ήταν η σχέση της με τον Ιταλό τηλεσκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι. Ο τελευταίος ήταν ένας άνθρωπος που τη στήριξε πάρα πολύ, ενώ μετά τον χωρισμό τους έμεινε διακριτικά στο πλάι της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια πέρασε δύσκολες στιγμές πριν από τρία χρόνια, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που την κατέβαλε και την ανάγκασε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η περιπέτειά της έγινε πρώτο θέμα σε περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά η Ρούλα ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να αποκαλύψει ποιο ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Με γενναιότητα πάλεψε και επέστρεψε νικήτρια! Την περίοδο που βίωνε το πρόβλημα της υγείας της ήρθε και ο θάνατος του πολυαγαπημένου πατέρα της Σταύρου, γεγονός που έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Δίπλα της στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα είναι ο αδελφός της Θανάσης Κορομηλάς, ο οποίος τη στηρίζει και στέκεται κοντά της στον αγώνα της ζωής!

Σήμερα, η Ρούλα Κορομηλά μοιράζει τον επαγγελματικό της χρόνο ανάμεσα στο ραδιόφωνο και στον ALPHA. Η εκπομπή της στα ερτζιανά πηγαίνει πολύ καλά και η επανεμφάνισή της θυμίζει τη Ρούλα όταν έκανε τις «3 ευχές». Εχει εξοικειωθεί με την τεχνολογία, σερφάρει στο Internet και ασχολείται με το Facebook. Στο κανάλι της Κάντζας επιμελείται ως σύμβουλος πολλά από τα νέα πράγματα που θα μεταδοθούν την επόμενη σεζόν, καθώς έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τον σταθμό για έναν ακόμη χρόνο. Η προσωπική της ζωή παραμένει εφτασφράγιστο μυστικό και ουδείς γνωρίζει αν κάποιος άνδρας της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η λαμπερή παρουσιάστρια αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις όχι επειδή τις σνομπάρει αλλά γιατί προετοιμάζει τα πάντα για το νέο της «χτύπημα» ύστερα από πολύ καιρό στην τηλεόραση.


ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ - ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ
www.espressonews.gr

Ρούλα μου γλυκειά,ελα και δώστα ολα!Γιατι εσύ μόνο μπορείς!!Σε περιμένουμε ολοι με πολύ αγάπη,γιατί απλά και ανθρώπινα σε αγαπάμε γι αυτό που εισαι!!!ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!!Ολα τα αλλα αστα πίσω!!!Σχόλια ...πίκρες...ζήλειες ως πρός το ατομό σου!!Μην δίνεις ποιά σημασία σε κανέναν !!Εχεις εμάς τον απλό κόσμο που σε αγαπάμε ετσι οπως σε ξέρουμε!!Οσο για την προσωπική ζωή σου,θα ελεγα αυτό δεν αφορά κανέναν μας!!Ειναι ενα κομάτι πριβέ δικό σου!!!
Να εισαι πάντα ..μα πάντα καλά και το εννοώ !!!θα ειμαι πάντα μια φίλη σου..με πολλά κοινα σημεία!!!
Ανοιξα αυτήν την ενότητα και σε εβαλα πρώτη!Αδυναμίες ειναι αυτές!http://annafrank7.blogspot.com/
http://annafrank-annafrank.blogspot.com/


http://randevou-ston-aera5.forumgreek.com

ΔΕΝ ΘΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΑΣ !!!
ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΜΑΣ !!!
ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ – ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ !!!


avatar
Aννα
Αdmin
Αdmin

Αριθμός μηνυμάτων : 4835
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2010
Ηλικία : 54
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://randevou-ston-aera5.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης